Animal  Communication

Animal Communication

Eläinkommunikointi

Löysin eläinkommunikaation maailman joutuessani luopumaan siperianhuskyistani niiden kuoltua. Tilasin heistä kommunikaation ja ällistyin sen tarkoista kuvauksista. Olin täysin mykistynyt ja jokin sisälläni leimahti.

Kommunikaation teki opettajani Maiccu Koistiainen. Päädyin hänen kursseilleen ja Maicun taitavassa opissa valmistuin Eläinkommunikaation Mestariksi. Tiesin löytäneeni yhden suurimmista kutsumuksistani ja lahjoistani.

Mitä eläinkommunikointi on?

Eläinten kanssa kommunikointi on intuitiivista keskustelua. Eläimet eivät osaa puhua kuten me, mutta ne lähettävät tuntemuksia, joita me ihmiset voimme selventää sanoillamme. Tuon siis eläimen viestin sanojen muotoon sen omalle ihmiselle. Eläinkommunikointi voi auttaa ongelmatilanteissa, mutta useinkaan ongelma ei poistu heti. Mikäli eläimelläsi on terveydellisiä ongelmia, on eläinlääkäri aina ensisijainen taho näiden hoitoon.

Miten eläinkommunikointi toimii?

Asiakas lähettää minulle kuvan edesmenneestä tai elossa olevasta eläimestään ja kertoo tämän nimen, muuta tietoa en tarvitse. Kommunikointi vaatii täydellisen keskittymisen ja usein tunnista kahteen tuntia aikaa. Hiljentymällä saan eläimeen yhteyden. Kirjoitan kommunikoinnin tekstin käsin tai koneella ja lähetän lopuksi asiakkaalle sähköpostilla.

Tanja Hakala eläinkommunikoija

Olen aina ollut eläinrakas. Lapsuudessani en saanut omaa lemmikkiä perheen allergioiden vuoksi ja muistan, että se harmitti lujasti. Pääsin kuitenkin rakastamaan muiden lemmikkejä. Ollessani alakoululainen, mummulaani otettiin saksanpaimenkoira Jeppe. Meistä tuli parhaat ystävät. Jeppe nukkui sukkieni kanssa ja singahti viivana ovelle, jos joku lausui nimeni. Meillä oli syvä yhteys ja kaipaan tätä koiraa ikuisesti.

Sittemmin olen saanut elämääni kolme siperianhuskya ja yhden kultaisennoutajan. Minulle ei tietenkään annettu ihan tavallisia koiria. Dinon ja Nemon jouduin hyvästelemään todella nuorina sairauden vuoksi, mutta ne tekivät elämääni valtavan vaikutuksen. Juku-herra eleli yli 10- vuotiaaksi, menehtyen sitten syliini kotonamme. En voi sanoin kuvata, miten nämä koirat muuttivat elämääni. Opettivat enemmän kuin kukaan koskaan.

Nyt meillä asustaa kultainennoutaja Nova. Se on mainio ja meille juuri sopiva. Jo nyt olemme sukeltaneet melkoisiin seikkailuihin. Nova on myös ensimmäinen koira, jolle olen saanut tehdä healingia ja samalla kommunikoinnin livenä.

Olen sitoutunut noudattamaan eläinkommunikoinnin eettisiä ohjeita.

TILAA ELÄINKOMMUNIKOINTI

Teen eläinkommunikointeja tällä hetkellä hintaan 75 euroa (sis. alv 24%). Lähetä sähköpostia osoitteeseen tanja@soulfulstoryteller.fi

”Ah, olen ihan sanaton ja todella liikuttunut. Tämä on tosiaan minun Juroni. Hän on juuri tuollainen, kaikki mitä kerrot. Olen niin kiitollinen sulle tästä.Tämä oli niin ihana juttu, kerta kaikkiaan.”

Maiju

”Voisin sanoa että kommunikaatiossa kaikki osui nappiin. Olet taitava, sen lisäksi että kirjoitat ihanasti! Santeri rakasti makoilla auringossa, siten lämpö ja valo sopivat hänen lähettämäkseen oikein erityisen hyvin. Mietin paljon, millaisenakohan hän kokee elämänsä, miten voisin sen laatua parantaa. Ihana kuulla, ettei hän ainakaan kokenut ihan jatkuvana kärsimyksenä täällä oloaan. Kiitos todella ihanasta kommunikaatiosta, kiitos niin paljon! Tuli itsellenikin niin hyvä ja lämmin olo.”

Anna

”Ihana kommunikointi! Kiitos Tanja! Lähestyit Lyyliä ja hänen viestiään kunnioittaen, rakkaudella. Arvostan sitä todella. Pidin tyylistäsi ja kerrontatavastasi. Sait Lyyliltä paljon viestejä, paljon oikeita viestejä. Suuri osa osui juuri oikein, niin kuin ne ovat. Rohkaisen sinua jatkamaan kommunikointia, sinussa on potentiaalia ja lämpöä! Kiitos sinulle!”

Kati

”Herkistyin kun luin Venlan viestiä, sain siitä vahvistusta omille ajatuksilleni, että minä sain juuri sellaisen hevosen minkä tarvitsinkin, enkä sellaista mitä luulin tarvitsevani. Uskon, että Venlan ja minun side on ikuinen. Hieno kommunikointi, se sai minut itkemään.”

Tuula

”Ai että, niin lämmin tunne tuli koko kehoon tuosta, kiitos! Ihana oli kuulla, että Edillä kaikki hyvin. Se on kyllä niin mieletön lahja meidän perheessä. Hauska, pihalla on juurikin kaksi kuoppaa mitkä se on kaivanut. Välillä pääsee niin tekemään. Ja jos vähän kaksi jotain leikilläänkin kinastelee niin Edi on heti paikalla puolustamassa toista. Osui kyllä niin tuo kommunikaatio. Ja jotenkin rauhoitti mieltä kuulla nuo. Kiitos!  Sulla on kyllä ihana lahja.”

Jenni

TANJA HAKALA

Sivuston kuvat:

Maria Kalmi ja Matilda Tuominen Photography

3 + 1 =