Soulful
Storyteller

Soulful Storyteller

Soulful Storytelling

…on minulle ainoa tapa kirjoittaa. Se on täydellistä keskittymistä ja tiettyyn tilaan virittäytymistä vaativa menetelmäni. Kirjoitan aina tunteella ja haastateltavaa kunnioittaen. Tarinoiden kertominen luo elämään tärkeän jatkumon. Näin me siirrämme tapahtumia sukupolvilta toisille.  Mehän olemme aina eläneet ja hengittäneet huikeista saduista ja tositarinoista. Kun lukee taitavasti kirjoitettua tekstiä, voi hetkeksi unohtaa ajankulun.

Tilaa teksti freelancerilta

Tuotan sisältöä vuosien ammattitaidolla ja luovalla, asiakasta kuuntelevalla otteella. Tekstini on persoonallista, muistettavaa ja usein sopivalla tavalla tunteikasta. Olipa mielessäsi verkkosivut, satukirja, yrityksesi sisältömainos tai mikä tahansa projekti, ota yhteyttä!

Häät-media

Olen ollut osa ihanaa Häät-perhettä vuodesta 2011 lähtien. Olen tehnyt töitä toimittajana, tuottajana ja toimituspäällikkönä. Jatkan juttujen tuottamista Häät-median kanaviin edelleen, keskittyen erityisesti rakkautta ja parisuhdetta ylistäviin, tosielämän hääjuhlista kertoviin häätarinoihin.

Soulflow Story

Yhdessä maagisen valokuvaajaystäväni Maria Kalmin kanssa kehittelimme meille sopivan tavan tuottaa sisältöä. Me kierrämme suomalaisissa kodeissa kertoen niiden sekä asukkaiden tarinaa. Minä kirjoitan, Maria kuvaa. Meille tärkeitä asioita ovat aitous, läsnäolo ja persoonallisuus. Sukellamme usein melkoisiin syvyyksiin. Jos haluat meidät vierailulle omaan kotiisi tai mökillesi, ota rohkeasti yhteyttä. Juttujamme on julkaistu vuosien ajan suomalaisissa aikakauslehdissä.  Kurkkaa lisää instasta! @soulflowstory

Tanja Hakala kirjoittaa suoraan sydämestään ja saa lukijan pysähtymään tarinan äärelle. Oli tekstin aihe tai asia mikä tahansa, hän saa lukijan tuntemaan, että juttu on kirjoitettu juuri hänelle. Haastatteluiden päähenkilöt tai asiantuntijat luottavat Tanjaan ja avautuvat kertomaan joskus kipeitäkin tuntojaan, jotka hän luottamuksen arvoisesti pukee sanoiksi.

Sari Yli-Salomäki

Päätoimittaja, Häät-lehti ja Häät.fi

Tanja on tuottanut tiiminsä kanssa meille upeaa teksti- ja kuvasisältöä tuotteistamme Häät-mediassa julkaistavaksi. Kaikki on aina sujunut juuri kuten on sovittu. Olen usein antanut melkein vapaat kädet ja jokaisella kerralla todennut lopputuloksen olevan timanttisen upea! Yhteistyö Tanjan kanssa on toimivaa ja joustavaa, joten jatkan ilolla mainossisältöjen tuottamista hänen kanssaan.

Laura Kuusela

Senior Brand Manager, Anora

TANJA HAKALA

Sivuston kuvat:

Maria Kalmi ja Matilda Tuominen Photography

13 + 7 =